Melotaan Ähtärinjärvi päästä päähän, reitin pituus 30+ km.

Lähtö Melontakeskukselta lauantaiaamuna klo 9.
Yhteinen trailerikuljetus, varaa kajakkisi itse varausjärjestelmästä. Mukaan mahtuu väkeä ~10 henkilöä, sovitaan kyydit tarkemmin ilmoittautuneiden kesken. Lauantain jälkeen on mahdollisuus majoittua ja saunoa Suokun mökillä Ähtärinjärvellä (ilmainen majoitus, omat liinavaatteet tai makuupussi). Sunnuntaina tarjolla Sappiojärvien huikeita maisemia halukkaille. Sappiojärven retki on lyhyt, jossa ei pidetä kiirettä, vaan mieluummin nautitaan luonnosta. Osa porukasta tulee takaisin jo lauantai-iltana, eli kyyti järjestynee yhden- tai kahden päivän reissulle. Lähdetään 2-3 autolla, tarvitaan vielä 1-2 autoilevaa häjyä mukaan porukkaan.

Melonta järjestetään jäsenten yhteislähtönä, jäsen vastaa itse omasta melonnastaan ja kalustovarauksista.

Lisätietoja KoskiHäjyjen Whatsapissa ja Facebookissa sekä allekirjoittaneilta:

Lisätietoja / ilmoittautumiset
Suoku Siren 040 526 2892
Jussi Metsäpelto 044 505 0567