Keskiviikkomelonnat!

Keskiviikkomelonnat!

Koko kesän ajan, keskiviikkoisin klo 18 mahdollisuus lähteä Melontakeskukselta mukavalla porukalla melomaan Kyrkösjärven kauniisiin maisemiin. Nyt innolla mukaan!

Melontakeskuksella toimitaan

Melontakeskuksella toimitaan

Tule sunnuntaina 5.5. Melontakeskukselle! Welhonpesä paikalla n. klo 16.00 lähtien. Paistellaan makkaraa ja tehdään hyviä löytöjä.

JÄSENYYS

JÄSENYYS

Vielä neljä jäsenpaikkaa vapaana.

Jäsenyyden saat ottamalla yhteyttä pj. Esaan.

Jäsenmaksu 2019

Jäsenmaksu 2019

Melonta ja retkeilykausi on saapunut!
Tämän vuoden jäsenmaksu on lähetetty sähköpostilla. (Jos posti ei tavoittanut sinua, tarkista myös roskapostikansio. Tarvittaessa ota yhteyttä Esaan.)
Maksa jäsenyytesi pikimmiten, siten mahdollistat avaintägisi toimivuuden ensimelonnoista lähtien.

Kevätkokous 12.4.2019

Kevätkokous 12.4.2019

Tervetuloa KoskiHäjyjen kevätkokoukseen!

12.4.2019 Käpälikössä klo. 18.00

(Kyrkösvuorentie 26, 60220 Seinäjoki)

Uimahallilla tapahtuu

Uimahallilla tapahtuu

Minerva ja Suoku ovat paikalla keskiviikkoina 13.2. ja 13.3. Järjestämme mukavan mahdollisuuden testata poistumista kaatuneesta kajakista ja kiipeämistä takaisin avustettuna. Harjoittelu on tarkoitettu viime vuonna (ja sitä vanhemmille) jäsenille, jotka eivät ole aiemmin käyneet uimahallissa treenaamassa. Lisätietoa mm. jäsensähköpostista tai seuran fb-sivulta. Nähdään uimahallilla!

Osoitteenmuutokset

Osoitteenmuutokset

Onhan osoitetietosi ajantasalla? Jos ei, ilmoita ne pikaisesti esa.mahlamaki[at]anvianet.fi

Häjyrodeo 2019

Häjyrodeo 2019

Häjyrodeot tarjoavat koskihäjyilyä parhaimmillaan! Kevättulvien aikaan Malkakoskella ja Jylhänkoskella Kauhavalla nähdään taidokasta kuohujen päällä ratsastamista. Molemmissa paikoissa hyvä buffet ja paljon nähtävää. Tilaisuuteen vapaa pääsy molempina päivinä, tänne kannattaa tuoda kaveritkin katsomaan menoa ja meininkiä!

Lisätietoja:

> hajyrodeo.blogspot.fi/

> Häjyrodeo facebookissa

Jäsenten lyhtymelonta

Jäsenten lyhtymelonta

Pimeämelontaa turvallisesti porukassa. Perinteisestä Kyrkkärin lyhtymelonnasta ei syksytunnelma enää parane! Valot ja lämpimät varusteet mukaan ja menoksi! (Klikkaa kuvaa, niin saat lisätietoa)